Geïnteresseerd in coaching?

Wil je kennismaken met een coach van STAPKRACHT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Coaching

De coaches van STAPKRACHT helpen bij het scherp krijgen WIE je bent, WAT je wilt en HOE je dat bereikt. Zowel fysiek als mentaal! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende vormen van coaching, al naar gelang de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Werken met mensen vraagt om een veilige omgeving waarin vertrouwen en integriteit voor ons in een hoog vaandel staan. Om deze voorwaarden op professioneel niveau te kunnen waarborgen, werken wij volgens de ethische gedragscode van Ashridge. De ethische gedragscode kun je hier downloaden Gedragscode.

Gratis: Loopbaanadvies 45+: Vraag jij je wel eens af hoe jouw huidige werk er over tien jaar uit zal zien?  Hoe houd je de passie en de voldoening? Zijn er nog andere mogelijkheden in je loopbaan? En welke stappen zijn daar voor nodig?
Lees  meer

Executive coaching: ervaren coaches ondersteunen en begeleiden managers, directeuren en bestuurders bij hun ontwikkelingsproces. Lees meer

Power coaching: in korte trajecten van 5 sessies worden mensen weer in hun kracht gezet. Lees meer

Wandelcoaching: een actieve vorm van coaching die lekker in de buitenlucht plaatsvindt. Lees meer

Hartcoherentie: trainen met hartcoherentie zorgt voor meer bewustwording en inzicht in de effecten van stress, meer grip op emotionele reacties, meer energie en vitaliteit en een betere balans tussen werk en privé. Lees meer


STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht