Hartcoherentie (groepstraining)

“VITAAL EN VEERKRACHTIG DOOR HARTCOHERENTIE” is een programma van STAPKRACHT dat laat zien wat stress of spanning doen met ons hartritme. Je wordt je bewust van gedrags- en emotionele patronen die leiden tot energieverlies. Je leert technieken waarmee jij jouw veerkracht kunt vergroten. Je bent ‘coherent’ als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent.

Tijdens het programma wordt gewerkt met (Bio)feedback apparatuur en een praktisch werkboek. Je gaat een persoonlijk actieplan schrijven. In de aanpak van STAPKRACHT staat bewegen zowel letterlijk als figuurlijk centraal. Er wordt getraind op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied.

Het programma dat wij in samenwerking met Institute of Heartmath® hebben ontwikkeld is wetenschappelijk onderzocht. Het leidt bewezen tot minder stress, een betere gezondheid en tot hogere prestaties.

Resultaat:

  • Beter inzicht in stressbronnen en de impact daarvan op emotioneel, fysiek en gedragsmatig niveau;
  • Verbeterd prestatievermogen door verminderde stressbeleving;
  • Méér energie en vitaliteit;
  • Meer mentale en emotionele flexibiliteit;
  • Verhoogd concentratie- en focusniveau;
  • Meer in balans/flow waardoor kwalitatief beter werk geleverd kan worden;
  • Beter in staat om eigen emoties te managen waardoor de kwaliteit van het contact met anderen toeneemt.

Trainingsinformatie:

Voorafgaand aan de training vindt een uitgebreide intake plaats. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van een dagdeel. Er is sprake van een afwisselend programma van theorie en praktische opdrachten. Daarnaast gaan we ook letterlijk bewegen.

De 3 dagdelen worden verspreid over 3 tot 4 maanden, zodat vorderingen kunnen worden gemeten en resultaten worden geborgd.

Maximaal 12 deelnemers.

Data op aanvraag.

Leren omgaan met hartcoherentie wordt ook individueel aangeboden. Zie hartcoherentie.

 

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

Geïnteresseerd in onze trainingen?

Ben je benieuwd hoe ook jij de volgende stap kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Training

STAPKRACHT gelooft in de kracht van verscheidenheid, ieder mens heeft zijn unieke talenten. Wij hebben een aantal unieke trainingen ontwikkeld waarbij je leert deze talenten verder te ontwikkelen:

Intervisie: Wij zien intervisie als een mooie manier om ondernemend te leren in teamverband. Natuurlijk weten teams hoe intervisie werkt, maar het feit dat wij als onafhankelijke trainer het proces bewaken, helpt bij het creëren van een veilige omgeving. Van daaruit kun je als team groeien. Lees meer

Persoonlijke krachtOm jezelf te ontwikkelen, moet je veranderingen doormaken. Die veranderingen zijn soms positief en soms wat minder positief. Juist door dat soort leermomenten groei je. Want elke verandering betekent ontwikkeling. En wij weten hoe dat voelt. Lees meer 

WeerbaarheidIn deze training staat zelfvertrouwen centraal. Je leert fysieke, mentale en verbalen technieken toe te passen. Lees meer

Wil jij fitter worden door te wandelen ?
STAPKRACHT  start op 2 oktober met de 3egroep FITSTAP
Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Effectief en verantwoord fitter worden door buiten te wandelen in groepsverband. Want je hoeft het NIET alleen te doen. Samen sporten motiveert en zorgt dat je het volhoudt.

 

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht