Weerbaarheid

Veel mensen krijgen te maken met verbaal of fysiek geweld op de werkvloer. Grensoverschrijdend gedrag leidt tot verminderd werkplezier, stress en ziekteverzuim. Een goede verbale, mentale en fysieke weerbaarheid is cruciaal om met agressie op de werkvloer om te kunnen gaan.

Weerbaarheid is jezelf serieus nemen, assertief zijn zonder daarbij het respect voor een ander te verliezen. Je durft op te komen voor jezelf of voor een ander. Je handelt met zelfvertrouwen. Dit geldt zowel fysiek als mentaal.

 Resultaat

De kans dat je lastig wordt gevallen is beduidend kleiner als je een weerbare uitstraling hebt. Iemand met een zelfbewuste houding wordt niet snel als slachtoffer gekozen. In feite voorkomen weerbare personen onbewust een aanval, of ze kunnen de opponent tot andere gedachte brengen door de weerbare houding die zij aan nemen.

 Verhoog je weerbaarheid

STAPKRACHT verzorgt korte workshops waarbij praktische vaardigheden worden aangeleerd. We bieden in de workshop een evenwichtige balans tussen mentale en fysieke componenten.

Voor de mentale component maken we gebruik van hartcoherentie. Dit is een “Evidence Based” interventie om met stress en spanning om te gaan. We laten je kennismaken met biofeedback apparatuur.

Voor de fysieke component maken we gebruik van Krav Maga. De Krav Maga technieken zijn effectief en eenvoudig aan te leren. Ze kunnen worden toegepast onder extreme stress situaties door zowel mannen, vrouwen of zelfs kinderen, ongeacht hun lichamelijke conditie, kracht of leeftijd.

 Trainingsinformatie

1 dagdeel door 2 trainers

Maximaal 15 deelnemers

Data op aanvraag

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

© Stapkracht 2023. Powered by Slagkracht