Persoonlijke Groei, de weg naar succes

Succesvolle mensen hebben drie zaken gemeen:
– Ze weten wie ze zijn
– Ze hebben voor ogen wat ze willen
– Ze zijn in staat dat samen met hun omgeving voor elkaar te krijgen

Resultaat
Aan het eind van de training heb je meer inzicht in WIE je bent, WAT je kwaliteiten zijn en HOE je die optimaal kunt benutten.

Hoe?
Tijdens de training ben je zowel letterlijk als figuurlijk in beweging en beleef je veel momenten van persoonlijk inzicht.

Je wordt uitgedaagd om de grenzen van je comfort-zone op te zoeken. Je brengt je kwaliteiten en uitdagingen in kaart en je leert om in balans te blijven, zodat je ook onder druk kunt blijven presteren. Alle praktijkopdrachten worden besproken vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Je wordt de beste versie van jezelf!

Wat?
Op de Sallandse Heuvelrug word je 2,5 dag losgemaakt van je werk, zodat jij je helemaal kan focussen op jouw persoonlijk ontwikkelproces.

Uiteraard is er ook tijd voor het genieten van de mooie omgeving, de heerlijke maaltijden, een gezellig drankje en goede nachtrust! 

Trainers van STAPKRACHT
Haike Nillesen en Anco Weijman komen uit de sportwereld en zijn inmiddels jarenlang werkzaam als manager/trainer/coach, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Zij weten hun kennis en ervaring op een interactieve manier met jou te delen. Dit gebeurt met respectvolle confrontatie en humor!

Hun inspiratie hebben zij o.a. opgedaan door de inzichten van Steven Covey, Wouter Hart, Berthold Gunster, Dilts en Bateson, Sinek en vele anderen.

Groepsgrootte
Wij vinden het belangrijk om veel persoonlijke aandacht te kunnen geven dus houden we de groepen klein (6 tot 10 deelnemers).

Locatie
De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA  Nijverdal

Investering
Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner bedragen de kosten voor deze training € 895,- (excl. BTW). Tevens is een coachgesprek inbegrepen om het geleerde na afloop nog beter te borgen.

Wanneer
Zie voor data de afbeelding op deze pagina.
Woensdag inloop vanaf 18.30uur
Vrijdag afronding training om 16.00uur.

Brochure
Download hier de brochure.

Aanmelden of meer informatie
Telefonisch: 06-40110333(Haike)/06-25066446(Anco)
Mail: info@stapkracht.nl

 

 

 

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

Geïnteresseerd in onze trainingen?

Ben je benieuwd hoe ook jij de volgende stap kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Training

STAPKRACHT gelooft in de kracht van verscheidenheid, ieder mens heeft zijn unieke talenten. Wij hebben een aantal unieke trainingen ontwikkeld waarbij je leert deze talenten verder te ontwikkelen:

Intervisie: Wij zien intervisie als een mooie manier om ondernemend te leren in teamverband. Natuurlijk weten teams hoe intervisie werkt, maar het feit dat wij als onafhankelijke trainer het proces bewaken, helpt bij het creëren van een veilige omgeving. Van daaruit kun je als team groeien. Lees meer

Persoonlijke krachtOm jezelf te ontwikkelen, moet je veranderingen doormaken. Die veranderingen zijn soms positief en soms wat minder positief. Juist door dat soort leermomenten groei je. Want elke verandering betekent ontwikkeling. En wij weten hoe dat voelt. Lees meer 

WeerbaarheidIn deze training staat zelfvertrouwen centraal. Je leert fysieke, mentale en verbalen technieken toe te passen. Lees meer

Wil jij fitter worden door te wandelen ?
STAPKRACHT  start op 2 oktober met de 3egroep FITSTAP
Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Effectief en verantwoord fitter worden door buiten te wandelen in groepsverband. Want je hoeft het NIET alleen te doen. Samen sporten motiveert en zorgt dat je het volhoudt.

 

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht