LOOPBAANCOACHING

Wij gunnen iedereen een baan, waarin je met plezier naar je werk gaat.
En natuurlijk heeft iedereen wel eens een dag waarop het niet lekker loopt en je doodmoe thuis komt, maar zo lang je trots op je werk bent en er blij over vertelt is er niet veel aan de hand.
Maar als jij je elke dag naar het werk moet slepen dan is het wellicht goed om te onderzoeken of je huidige baan nog wel passend is.

Uitdagingen die wij vaak tegenkomen:

  • Ik ervaar werkdruk.
  • Ik word niet voldoende uitgedaagd. Kan ik meer?
  • Ik heb geen voldoening van mijn werk.
  • Mijn contract wordt niet verlengd.
  • Ik heb een arbeidsconflict met mijn leidinggevende.
  • Ik werk niet prettig samen met mijn collega’s.
  • Ik wil werk dat beter past bij mijn thuissituatie.

Stapkracht kan je bij deze en andere vragen begeleiden. In 1 tot maximaal 5 gesprekken zoeken wij de verdieping en krijgen we de “vraag achter de vraag” op tafel. Wij zetten waar nodig professionele begeleidingstools in, die je kunnen begeleiden in je loopbaan. Na het invullen van online testen klik jij dankzij slimme algoritmen direct door naar passende beroepen, opleidingen én vacatures.

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

Geïnteresseerd in onze trainingen?

Ben je benieuwd hoe ook jij de volgende stap kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Training

STAPKRACHT gelooft in de kracht van verscheidenheid, ieder mens heeft zijn unieke talenten. Wij hebben een aantal unieke trainingen ontwikkeld waarbij je leert deze talenten verder te ontwikkelen:

Intervisie: Wij zien intervisie als een mooie manier om ondernemend te leren in teamverband. Natuurlijk weten teams hoe intervisie werkt, maar het feit dat wij als onafhankelijke trainer het proces bewaken, helpt bij het creëren van een veilige omgeving. Van daaruit kun je als team groeien. Lees meer

Persoonlijke krachtOm jezelf te ontwikkelen, moet je veranderingen doormaken. Die veranderingen zijn soms positief en soms wat minder positief. Juist door dat soort leermomenten groei je. Want elke verandering betekent ontwikkeling. En wij weten hoe dat voelt. Lees meer 

WeerbaarheidIn deze training staat zelfvertrouwen centraal. Je leert fysieke, mentale en verbalen technieken toe te passen. Lees meer

Wil jij fitter worden door te wandelen ?
STAPKRACHT  start op 2 oktober met de 3egroep FITSTAP
Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Effectief en verantwoord fitter worden door buiten te wandelen in groepsverband. Want je hoeft het NIET alleen te doen. Samen sporten motiveert en zorgt dat je het volhoudt.

 

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht