Persoonlijke Kracht

Wil ik me nog verder ontwikkelen in mijn werk? En zo ja hoe dan? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze effectiever inzetten? Hoe kijk ik aan tegen (persoonlijk)leiderschap en hoe ontwikkel ik daarin mijn eigen stijl? Hoe leer ik effectiever communiceren?

 Resultaat

Aan het eind van de training heb je helder ÓF je wilt veranderen, WAT je wilt veranderen en HOE je dat kunt doen in een persoonlijk actieplan.

 Verhoog je persoonlijke kracht

Tijdens de training maak je een persoonlijke SWOT, die als een rode draad door de dagdelen heen gaat. Waar ben je goed in en wat beheers je minder? Wat zijn daarbij kansen en bedreigingen? Je bespreekt jouw SWOT met ons en de andere deelnemers, waardoor verdieping ontstaat. De presentatie van je SWOT aan het eind van de training is niet altijd gemakkelijk. Moeilijke vragen worden niet uit de weg gegaan.

Tijdens de training ga je ook letterlijk bewegen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar voortdurend af in de training.

 Trainingsinformatie

6 dagdelen (woensdagavond t/m vrijdagmiddag) door 2 trainers

Maximaal 10 deelnemers

Data op aanvraag

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

Geïnteresseerd in onze trainingen?

Ben je benieuwd hoe ook jij de volgende stap kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Training

STAPKRACHT gelooft in de kracht van verscheidenheid, ieder mens heeft zijn unieke talenten. Wij hebben een aantal unieke trainingen ontwikkeld waarbij je leert deze talenten verder te ontwikkelen:

Intervisie: Wij zien intervisie als een mooie manier om ondernemend te leren in teamverband. Natuurlijk weten teams hoe intervisie werkt, maar het feit dat wij als onafhankelijke trainer het proces bewaken, helpt bij het creëren van een veilige omgeving. Van daaruit kun je als team groeien. Lees meer

Persoonlijke krachtOm jezelf te ontwikkelen, moet je veranderingen doormaken. Die veranderingen zijn soms positief en soms wat minder positief. Juist door dat soort leermomenten groei je. Want elke verandering betekent ontwikkeling. En wij weten hoe dat voelt. Lees meer 

WeerbaarheidIn deze training staat zelfvertrouwen centraal. Je leert fysieke, mentale en verbalen technieken toe te passen. Lees meer

Wil jij fitter worden door te wandelen ?
STAPKRACHT  start op 2 oktober met de 3egroep FITSTAP
Zet de eerste stap naar een gezonder leven

Effectief en verantwoord fitter worden door buiten te wandelen in groepsverband. Want je hoeft het NIET alleen te doen. Samen sporten motiveert en zorgt dat je het volhoudt.

 

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht