Wat vinden onze klanten

Gerard van Alteren (Senior HR Consultant, van Alteren Personeelsadvies):
“Lopen is mijn passie en dat zorgt ervoor dat ik regelmatig tijdens het beoefenen van mijn hobby volledig ontspan. Naast dat het gezond is helpt het ook om creatief te zijn en voor moeilijke vraagstukken oplossingen te vinden. Tijdens het meedoen aan “HeartMath” kwam ik er achter dat ik niet volledig in balans was (stress). Door vervolgens met  te concentreren en oefeningen te doen kon ik stress terugdringen. Het mooie is dat het direct toepasbaar is en je er in je dagelijks leven direct profijt hebt. Je staat meer ontspannen voor de groep en durft nieuwe situatie gemakkelijker aan te gaan.”

Wolter Lalkens en Stefan Zevenberg (Directeuren NewCommIT):
“STAPKRACHT geeft super leuke trainingen. Zij geven voor onze klanten en medewerkers clinics als voorbereiding op de 4Mijl van Groningen. De trainingen hebben een goede opbouw. Zo werk je aan je conditie en je snelheid, maar ook aan je techniek. We kijken altijd uit naar de clinics: een mooie combi tussen sportief bezig zijn en netwerken in een goede sfeer!”

Gideon Alewijnse (Voorzitter CvB – ROC Aventus):
“De opdracht was om een nieuwe dienst Strategie & Onderwijs in te richten die de regie kan voeren ten aanzien van onderwijskundige ontwikkeling, marketing & communicatie en kwaliteitsmanagement. De aanpak werd gekenmerkt door rust en overzicht. Een verbindende schakel tussen de directie en het CvB. Met zachte hand zijn er stevige stappen vooruit gemaakt, dat typeert de aanpak van STAPKRACHT.”

Kirstin van Loon (directeur Marketing & Communicatie):
“Vanuit het MTO bleken er samenwerkingsproblemen te zijn binnen de dienst M&C. STAPKRACHT heeft mij geholpen in een drietal interactieve sessies met het voltallige personeel om dit inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Er werd o.a. gebruik gemaakt van persoonlijke profielen waardoor medewerkers beter zicht kregen op hun eigen profiel maar ook meer begrip voor de kwaliteiten van de collega’s.”

Marieke Reef (Directeur Onderwijs Services):

“Na een reorganisatie werd onze frontoffice anders gepositioneerd. STAPKRACHT heeft geholpen om inzicht te geven in de verschillende aspecten van ketensamenwerking.  Met hun enthousiaste aanpak hebben ze het team meegenomen in hun nieuwe rol. De combinatie van praktische tips, veel oefenen en een theoretische onderbouwing sprak mij zeer aan”.

Bram van der Linden (Directeur De Expeditie O2G2):
“Een ingewikkelde fusie van twee basisscholen kostte mij veel energie. Ik had behoefte aan reflectie van iemand van buiten de organisatie.  STAPKRACHT was voor mij de ideale organisatie. Zij hebben een persoonlijk profiel afgenomen. Dat maakte voor mij veel duidelijk. De daarop volgende gesprekken hielpen mij om heldere doelen voor mijzelf te stellen. Een van mijn doelen was in mijn werk  beter te functioneren door fit te zijn. Mountainbiken werd mijn nieuwe uitlaatklep.  In augustus fietste ik 100 km in de Veldslag om Norg. Met Stapkracht vond ik mijn energie terug, in mijn werk en in mijn vrije tijd!”

Betty Ambaum (Manager Zorg & Behandeling a.i. – Het parkhuis):
“Ik wilde graag de Mont Ventoux op fietsen voor de ALS stichting. STAPKRACHT heeft voor mij een persoonlijk programma gemaakt. Een combinatie van goede duurtraining, opbouwen van kracht en conditie maar vooral ook  veel plezier in het fietsen. Ik heb (technisch) leren fietsen op de race fiets, heb er veel plezier in gekregen (en nog steeds) enne….de beklimming van de top is gelukt!”

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht