Gratis: Loopbaanadvies 45+

Het Loopbaanadvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur van STAPKRACHT over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Is dit Loopbaanadvies iets voor jou?
Ben je vijfenveertig jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week? Dan kun je gebruik maken van het Loopbaanadvies. We maken samen een gratis en persoonlijk advies op maat. Tijdens het traject met individuele gesprekken zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Loopbaantraject heb je een Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst je brengt. Je hebt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat je werkend de AOW-leeftijd bereikt.

Het Loopbaanadvies is beschikbaar voor jou als je vijfenveertig jaar of ouder bent en je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent . Ook ZZP-ers kunnen van het gratis Loopbaanadvies gebruik maken.
Let op: Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kun je helaas niet deelnemen. 

Wat houdt het traject in:
– Telefonisch gesprek: Is dit traject mogelijk voor jou?
– Intake;
– 2 gesprekken;
– Eindrapportage.

Deelname kan via de eigen werkgever of particulier.
Deelname aan het Loopbaanadvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het traject wordt besproken, is vertrouwelijk. Je werkgever wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van het Loopbaanadvies. Je mag zelf weten of je dit later met jouw leidinggevende bespreekt of niet. Het initiatief kan vanuit jou of vanuit je werkgever genomen worden.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?
Je hoeft eigenlijk heel weinig te doen om gebruik te maken van het Loopbaanadvies. Neem contact op met STAPKRACHT en we controleren samen of je in aanmerking komt voor dit traject!

 

STAPKRACHT

Sportlaan 12

8095 RJ 't Loo Oldebroek

info@stapkracht.nl

Haike Nillesen +31 640110333

Anco Weijman +31 625066446

© Stapkracht 2017. Powered by Slagkracht